fbpx

O nama

ducan-4

Počastite sebe i svoje najmilije medom kakvog niste okusili!

Bee Japa je domaći proizvođač meda sa višegodišnjim iskustvom i prepoznatljivom reputacijom. Kompanija je osnovana 2009. godine u Sanskom Mostu.
Garanciju kvalitete našeg meda piše bogatstvo prirodnih ljepota ovog dijela Bosne i Hercegovine. Unsko-sanski kanton je poznat po šumskim pejsažima i bogat vodom.

Ponosni smo i jako sretni što su naši dosadašnji kupci i klijenti uvažili i poseban trud koji ulažemo u pakovanje meda. Njegujemo dvosmjernu komunikaciju i važna nam je odgovorna saradnja kako s prirodom, tako i sa vama.
Možete nas posjetiti u Sarajevo City Centru na -1, u Sarajevu.

Naše proizvode možete pronaći i u DM marketima širom BiH što svakako govori i o kvalitetu beeJapa asortimana.

beejapa-lab3
beejapa-lab
beejapa-lab2
certifikat

Koje proizvode nudimo?

Prepoznatljivi smo po širokoj paleti visokokvalitetnog meda te proizvoda od meda.

Medovi

Bee Japa ponosno proizvodi i pakuje 7 vrsta meda: Livada, Šuma, Kesten, Bagrem, Lipa, Kadulja i Vrijesak. Med se preporučuje kod prehlada, upala disajnih organa, za regulaciju probavnih organa i za jačanje imuniteta, kao i u borbi protiv nesanice, nervoze i napetosti.

Premium medovi

Ice honey i Dark honey su dva premium proizvoda iz bee Japa medene proizvodnje.
Ice honey je mješavina kremastog bagremovog meda, matične mliječi i ulja od metvice.
Dark honey je mješavina kremastog šumskog meda, pčelinje perge i propolisa u prahu.

Sać u medu

Sać u medu je prirodno zapakovani med, u najzdravijoj ambalaži. On je izuzetno čist, mirisan, ukusan i ljekovit. Pčeljinji vosak obiluje bogatstvom slobodnih masnih kiselina, propolisa, eteričnim uljima, vitaminima i mnogim drugim vrijednim sastojcima.

Medni eliksiri

Borovit elikisir na bazi meda borovih iglica i propolisa, Imunis eliksir na bazi matične mliječi soka od cvekle i propolisa, Thymusan eliksir na bazi meda i majčine dušice i propolisa i Smreka na bazi meda smrekinih bobica i propolisa.

Imun Jelly

Pripravak od meda, matične mliječi propolisa i polena daje snagu, ublažava uznemirenost i nesanicu, podiže raspoloženje, pomaže pri pamćenju i jača spolnu moć. Preporučuje se osobama svake životne dobi - od djece u razvoju pa do starijih.

Medni koktel

Kombinacija suhog koštunjavog voća - orah, indijski orah, lješnjak, badem, grožđica i najkvalitetnijeg bagremovog meda je dragocijen izvor velikog broja vitamina, proteina, aminokiselina i nezasićenih masnih kiselina, koja ima blagotvorno dejstvo na ljudski organizam.

Polen

Cvijetni prah zvani polen ima sveobuhvatno i vrlo djelotvorno dejstvo na cijeli čovjekov organizam. Polen je spoj bjelančevina, masti, mineralnih materija, ugljenih hidrata, amino-kiselina, fermenata, eteričnih ulja i vitamina.

Propolis

Propolis je prirodni proizvod koji se tradicionalno koristi preko 2000 godina. On djeluje protiv bakterija, gljivica, virusa i upala te ima anestetički, antioksidacijski i antitumorski učinak, potiče regeneraciju tkiva i jača imunološki sistem.

HoneyMix

beeJapa HoneyMix-evi su zdrava poslastica i mješavina medova sa ljekovitim i u narodu poznatim prirodnim proizvodima koji služe kao prevencija raznim bolestima. Neki od njih su: sjeme koprive, ćurekota, kurkuma, đumbira, cimeta, suhih smokvi i slično.

Matična mliječ

Pored mnogobrojnih sastojaka sadržanih u medu, matična mliječ je bogata bjelančevinama, aminokiselinama, vitamina A, B, C te čini smjesu od vitalnog značaja za ljudski organizam. Matična mliječ je proizvod lučenja mliječnih ili ždrijelnih žlijezda pčela.

Moja korpa (Prazno)

Nema proizvoda u korpi.